Требињски наставници номиновани за награду за иновативност | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Требињски наставници номиновани за награду за иновативност

Извор: Radio Trebinje | Датум:10.12.2021.

Награда за иновативне наставнике у БиХ највредније је признање међу едукаторима на свим нивоима образовања, а наставници из Требиња ове године номиновани су за готово сваку категорију образовања.

Ова награда се додјељује за по 10 најбољих рјешења у наставној пракси у свакој од пет категорија образовања.

Центар за образовне иницијативе "Степ бај степ" из Сарајева објавио је да су за ову награду између осталих номиновани и наставници из Требиња Раденка Бутулија и Мирјана Вујовић из Дјечијег вртића "Наша радост", Жанела Пажин из Основне школе "Вук Kараџић", Требињац Данило Kовач запослен у Гимназији Бањалука, те стручни сарадници Вртића "Наша радост" Бранка Kујачић, Светлана Бокун и Весна Kојовић.

За разлику од већих градова попут Бањалуке, Мостара, Бијељине, Приједора и Градишке, наставници из Требиња добили су номинацију за готово сваку од категорија.

Жири за додјелу ове награде представља 18 истакнутих стручњака из области образовања, од којих сваки независно бодује пристигла рјешења у наставној пракси.

Побједници у свим категоријама биће проглашени на свечаној церемонији у Сарајеву 21. децембра.

Побједници остварују право на директни пролазак у други круг такмичења за Свјетску награду за најбоље наставнике.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: