Промо-бициклијада 'Ћировом' рутом 'Требиње-Јазина-Требиње' | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Промо-бициклијада 'Ћировом' рутом 'Требиње-Јазина-Требиње'

Извор: GoTrebinje | Датум:13.12.2021.

Субота 18.12.2021. у 10 часова, са паркинга испред ЈУ "Дома ученика" Требиње (некадашња касарна) кренути рекреативна промо-бициклијада 'Ћировом' рутом 'Требиње-Јазина-Требиње'.
Бициклијада је једна од активности у пројекту ''Увезивање туристичке понуде Града Требиња и Општине Равно'', одобреног од Савјета Европе.


Носилац пројекта је Град Требиње, а партнер општина Равно.

Пројектни партнери ће кроз овај пројекат обезбиједити 20 МТБ бицикала са циљем популаризације бициклистичке стазе 'Ћиро' али и бициклизма уопште, а Град Требиње ће 10 бицикала предати на употребу бициклистичким клубовима ''Леотар'' и ''Вучји зуб''.

У оквиру пројекта биће организоване дневне посјете ученика основних школа из Требиња и Равног културно-историјским, вјерским и туристичким локалитетима у ове двије локалне заједнице.

Пројекат укључује и израду пропагандног материјала (туристичке мапе, флајери, мајице) са тематиком и информацијама о стази 'Ћиро' и туристичким садржајима на њој.

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ 18.12. у 10 часова и будите дио овог догађаја.
Пријаве на старту трке од 09:30 часова!
Учешће могу узети особе старије од 18 година (уз лични документ), односно дјеца старија од 12 година уз пратњу родитеља/старатеља на бициклима током бициклијаде.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: