Ćurić: Iako pojedinci nisu vjerovali, projekti slobodne zone i zatvorenog bazena realizovani | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Iako pojedinci nisu vjerovali, projekti slobodne zone i zatvorenog bazena realizovani

Izvor: Herceg RTV | Datum:13.12.2021.

U posljednje vrijeme svjedoci smo realizovanja brojnih projekata na području grada Trebinja, a na tu temu govorio je gradonačelnik Mirko Ćurić u Vijestima u 16:30.

Vlada Republike Srpske dala je saglasnost za područje "Slobodne zone Trebinje" i utvrdila opravdanost njenog osnivanja, a radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Trebinju su završeni i za nekoliko dana bazen će biti pušten u probni rad.

''Iako su pojedini sumnjali, projekat slobodne zone je realizovan. Tek sada će Trebinje i Trebinjci osjetiti benefite ovog projekta, kao što su blizina Evropske Unije, aerodrom koji je u najavi.'' istakao je Ćurić.

 

Projekat zatvorenog bazena Ćurić je prokomentarisao kao projekat od velikog značaja, koji je poslije toliko godina želje sada realizovan.

 

''Pojedini su smatrali da se bazen nikada neće završiti, ali uprkos pritisku i negativnim komentarima uspjeli smo.''  zaključio je on.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: