Udruženje "Djeca djeci" organizuje Novogodišnji humanitarni bazar | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje "Djeca djeci" organizuje Novogodišnji humanitarni bazar

Izvor: Herceg RTV | Datum:15.12.2021.

Iz humanitarne organizacije „Djeca djeci“, koja djeluje u okviru OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, najavljuju nešto posebno narednih dana, a kako bi podijelili radost predstojećih novogodišnjih praznika socijalno ugroženim učenicima i sugrađanima.


Ovo udruženje će 17. i 18. decembra na Gradskom trgu, u Dučićevoj ulici, organizovati Novogodišnji humanitarni bazar.

Kako su najavili, bazar će oba dana početi u devet časova ujutro, a Trebinjci će imati priliku da kupe zanimljive rukotovorine koje su pravili đaci OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” i prijatelji udruženja. Sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe.

- Kupovinom na bazaru podržavate rad organizacije, a ujedno pomažete i đecu kojima je pomoć potrebna. Takođe, kalendare humanitarne organizacije, kao i novogodišnje ukrasne aranžmane, možete kupiti svakim radnim danom od 10h do 15.30h u prostorijama Produženog boravka - poručili su organizatori.

Tokom trajanja bazara neće izostati i nekih iznenađenja, a u subotu u 11 časova biće organizovan i „face painting“, naveli su iz ovog Udruženja.

Iz ove organizacije ističu da su realizovali akciju ,, Paketić za moga druga" u kojoj je prikupljeno oko 50-tak paketića, kojima će u toku ove sedmice obradovati mališane.

Budimo zajedno dio ove akcije, jer radost je da se dijeli!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: