Trebinjske ulice poprimaju novogodišnju čaroliju! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjske ulice poprimaju novogodišnju čaroliju!

Izvor: HercegRTV | Datum:15.12.2021.

Trebinjske ulice poprimaju novogodišnju čaroliju i to zahvaljujući radnicima HET-a, Elektrohercegovine i Gradske uprave koji su već 20 dana angažovani na ukrašavanju grada. 

 


Večeras je uz stare ukrase zasijala i "jelka" u centru grada. Naime, vrijedni radnici Elektrohercegovine, njih desetak, do kasnih popodnevnih časova postavljali su dekorativnu rasvjetu na drvo kedar u samom centru, u neposrednoj blizini Starog grada, jedinom stablu te vrste na području Trebinja. U kićenju su učestvovale i dvije korpe, a kako je kedar visok oko 18 metara, a korpe mogu maksimalno da rade na 13-14 metara, bilo je neophodno da se radnici uz pomoć držača penju na drvo, gdje su proveli nekoliko sati kako bi uspješno završili započeti zadatak.


Grad izgleda čarobno, a u narednim danima biće postavljen i ostatak nakita. Po prvi put biće ukrašen i Stari grad te dio obala rijeke Trebišnjice.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: