Humanitarna organizacija ''Hrišćani za hrišćane'' iz Bileće svoje djelovanje nastavlja sa Fondacijom Sveti Vukašin | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanitarna organizacija ''Hrišćani za hrišćane'' iz Bileće svoje djelovanje nastavlja sa Fondacijom Sveti Vukašin

Izvor: Radio Trebinje | Datum:23.12.2021.

Predstavnici organizacije „Hrišćani za hrišćane“ i starješina Sabornog hrama Sveti Sava Nebojša Kolović iz Bileće bili su na prijemu kod Episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Dimitrija.

„Humanitarna organizacija 'Hrišćani za hrišćane' dobila je blagoslov od vladike za svoj rad, a dogovoreno je da ubuduće svoje djelovanje nastavi pod pokroviteljstvom Fondacije Sveti Vukašin“, rekao je sveštenik Nebojša Kolović.

U toku su dvije humanitarne akcije u Bileći koje sprovodi organizacija „Hrišćani za hrišćane“.

Zajedno sa organizacijom „Srbi za Srbe“ u toku je akcija prikupljanja sredstava za stambeno zbrinjavanje dvije višečlane porodice iz naše opštine.

„Vrijednost projekta je 120.000 konvertibilnih maraka. Projekat obuhvata izgradnju kuće za porodicu sa šestoro djece i rekonstrukciju, tačnije završetak radova na izgradnji kuće porodice sa četvoro djece“, kažu iz organizacije „Hrišćani za hrišćane“.

U toku je i humanitarna akcija sa ciljem prikupljanja sredstava za pakete pomoći namjenjene socijalno ugroženim porodicama sa područja naše opštine.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj: 066/526-480.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: