Oglasio se Zoran Pologoš | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Oglasio se Zoran Pologoš

Izvor: X portal | Datum:26.12.2021.

Po naredbi Osnovnog suda u Trebinju prije tri dana izvršeni su pretresi objekata i vozila koje koristi Zoran Pologoš (NDP), potvrđeno je medijima u Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju. Pologoš je istog dana saslušan u Policijskoj upravi Trebinje. Iz PU Trebinje potvrdili su da je Pologoš po pozivu došao na saslušanje, te da je istraga u toku. On se oglasio sinocć na svom fejsbuk profilu napisavši:

“Dragi prijatelji,
danas vidim koliko vas imam i izuzetno sam ponosan na vas.
Prekjuče je bio jedan veoma težak i stresan dan za moju kompletnu porodicu koja nikad, od pamtivjeka, nije doživjela ništa slično niti je ikada neko bio osumnjičen ili optužen za nešto.
Mogu da vam kažem, nakon svega ovoga, da sam ja ostvaren čovjek u životu u pogledu svega i da će moja čestita porodica, iz ovoga izaći još jača i stamenija jer ovo nije ni prvo ni posljednje iskušenje ni pred nama ni pred vama.
O radu u mom životu i u Udruženju Konjičana RS, podizanju spomenika, donatorskim večerama, obnavljanju crkava, grobalja, izdavanju knjiga, pomoći bolesnim, socijalno ugroženim, zapošljavanjima i mnogim drugim raznoraznim činjenima i svemu ostalom što sam radio i radim, zna onaj koji treba da zna i neka neko drugi priča o tome.
Iako sam mislio da se ne oglašavam, morao sam, radi vas, jer su se ovih dana usijali i telefoni i fb profili, od naših prijatelja širom svijeta, koji konstantno zovu i daju nam podršku i znaju o čemu se ovde radi.
I zato, svima vama želim da se iskreno zahvalim na ogromnoj podršci koju neprestano dobijamo ovih dana, onima koji mi pišete, zovete i brinete o meni i mojoj porodici. Moram da napomenem, da je policija RS svoj posao uradila vrlo korektno i da imam puno povjerenje u sve institucije Republike Srpske.
Sada sam se samo kratko oglasio i neću se više oglašavati po ovom pitanju dok nadležne institucije ne završe svoj posao, a onda ćemo o svemu…
Veliki pozdrav pravim prijateljima od porodice Pologoš koji su uz nas i ovih dana i uvijek…….
HVALA VAM DRAGI PRIJATELJI…..”

Podsjećamo, protiv Zorana Pologoša krivičnu prijavu je, još prošle godine, podnio narodni poslanik Nebojša Vukanović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: