ANA BEKUTA SE OGLASILA I POZVALA SVE U TREBINJE Sale Tropiko i ona prave spektakl za doček Nove godine! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ANA BEKUTA SE OGLASILA I POZVALA SVE U TREBINJE Sale Tropiko i ona prave spektakl za doček Nove godine!

Izvor: alo.rs | Datum:27.12.2021.

Uprkos činjenici da je nedavno izgubila svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića Mrku, pevačica Ana Bekuta donela je odluku da nastupi na dočeku Nove godine u Trebinju. Ona se sada oglasila i pozvala sve da dođu i dočekaju s njom Novu 2022. godinu

Dragi Trebinjci, dragi gosti vidimo se na dočeku Nove 2022. godine 31. decembra u centru vašeg prelepog grada. Zadovljstvo mi je što ćemo uz pesmu zajedno ući u Novu, nadam se, srećniju i lepšu godinu. Pozivam sve da se te noći družimo, voli vas vaša Ana-kazala je Bekuta u video snimku.

Na sličan način oglasio se i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko band" koji je pozvao sve da dođu dan ranije, 30. decembra na njihov koncert, takođe, u Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: