Trebinjac odbio alkotestiranje pa udario policajca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjac odbio alkotestiranje pa udario policajca

Izvor: Hercegovina press | Datum:28.12.2021.

Lice lišeno slobode zbog odbijanja da se alkotestira, a nakon toga lice udarilo policijskog službenika
Policijski službenici policijske stanice Trebinje 28.12.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala O.Z. iz Trebinja zbog odbijanja da se podvrgne alkotestiranju.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje 28.12.2021. godine, prilikom kotrole saobraćaja zaustavili su putnički automobil marke „ Mercedes ” kojim je upravljalo lice inicijala O.Z.. Prilikom kontrole, ustanovljeno je da je lice upravljalo vozilom pod zabranom, te da je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu, nakon čega je sprovedeno u policijske prostorije na dalje postupanje.
Lice inicijala O.Z. iz Trebinja, se tereti da je oko 02,05 časova u prostorijama Policijske uprave Trebinje odbilo postupiti po izdatom naređenju policijskih službenika, a potom fizički napalo na policijskog službenika nanijevši mu tjelesne povrede.
Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, protiv osumnjičenog lica biće dostavljen Izvještaj za počinjeno krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: