Andrijana Rajković iz Trebinja napisala najljepše pismo Djeda Mrazu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Andrijana Rajković iz Trebinja napisala najljepše pismo Djeda Mrazu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.12.2021.

Andrijana Rajković iz Trebinja napisala je najljepše pismo Djeda Mrazu u istočnoj Hercegovini, u okviru tradicionalne nagradne igre „Pišem pismo Djeda Mrazu“, koju raspisuju Pošte Srpske.

Među 310 pisama iz naše regije, drugo mjesto osvojio je Lazar Šetka iz Berkovića, a treća je bila Jelica Albijanić iz Bileće.

Troje najboljih nagrađeno je mobilnim telefonom, pametnim satom i karaoke blutut telefonom.

Zbog virusa gripa, nagrađeni osnovci nisu prisustvovali uručenju nagrada u prostorijama trebinjske radne jedinice Pošta Srpske.

Među mališanima koji su pisali Djeda Mrazu je i Anastasija Prodanović, učenik trećeg razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

„Pisala sam Djedu Mrazu kako mi je fino u produženom boravku, da su sva djeca srećna što nam stiže Nova godina. Svi smo danas veseli jer je došao Djeda Mraz da nas vidi i da zajedno pjevamo pjesmice“, ističe za Radio Trebinje Anastasija.

Prvačić Irinej Jokanović kaže da je napisao novogodišnje pismo, ali nije uspio da osvoji nagradu.

„Nacrtao sam Djeda Mraza, volio bih da ga posjetim na Sjevernom polu“, otkriva nam Irinej.

Marija Zlatanović, učenik drugog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ nadala se da će dobiti pametni sat.

„U školi nam je fino, učimo svašta. Trudila sam se da napišem lijepo pismo, poželjela sam da dobijem pametni sat“, priznaje Marija.

U trebinjskoj radnoj jedinici Pošta Srpske navode da povodom nagradne igre u svojim prostorijama tradicionalno organizuju uručenje nagrada i zabavu za najmlađe, uz neizbježnog Djeda Mraza, a ove godine, u manjem obimu, zbog pandemije virusa korona.

„Ovo je tradicionalna manifestacija koju organizuju Pošte Srpske, već desetak godina priređujemo zabavu povodom Nove godine, da djecu malo oraspoložimo, da im uljepšamo novogodišnje praznike i da dodijelemo nagrade za dobro učenje i vladanje“, ističe za Radio Trebinje Momčilo Milenić, referent za marketing u trebinjskoj radnoj jedinici Pošta Srpske.

Poštari će tokom dana, dodaje, poslati 50 novogodišnjih paketiča za škole i vrtiće iz naše regije, čiji su mališani poslali najveći broj pisama, a na nivou RS biće uručeno 500 novogodišnjih paketića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: