Ana Bekuta i Tropiko bend pozivaju na doček Nove godine u Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ana Bekuta i Tropiko bend pozivaju na doček Nove godine u Trebinje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.12.2021.

 

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za estradnu umjetnicu Anu Bekutu i članove grupe „Tropiko bend“ koji će nastupiti za Novu godinu u našem gradu.

 

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice - Ana Bekuta uvešće Trebinjce i goste u Novu 2022. godinu koncertom na Trgu slobode.

 

„Trebinje je divan grad, ljudi, priroda... Pozivam sve na najbolji provod. Potrudiću se sa svojim orkestrom da Novu godinu dočekamo u što boljem raspoloženju“, rekla je Bekuta.

 

Dan ranije, u četvrtak, 30. decembra na istom mjestu i u isto vrijeme, nastupiće popularni “Tropiko bend”. 

 

„Drago nam je što ćemo nastupiti u jednom od najljepših gradova na Balkanu. Dođite u što većem broju, da se dobro provedemo, jer očekuje vas super žurka i da zajedno ispratimo 2021. godinu“, poručio je Sale iz Tropiko benda.

 

Gradonačelnik Ćurić pozvao je sve Trebinjce, Hercegovce i goste da Novu godinu dočekaju u našem gradu.

 

„Dođite i uživajte na koncertima, jer očekuje nas lijepo vrijeme, razlog više da se okupimo i zajedno dočekamo Novu 2022. godinu. Svi smještajni kapaciteti su popunjeni. Očekujemo i brojne goste iz gradova iz okruženja“, naveo je Ćurić.

 

Koncerti počinju u 21:30 časova.

Organizatori novogodišnjeg programa su Turistička organizacija i Grad Trebinje uz podršku brojnih privrednih kolektiva. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: