Nevesinjski humanista Milan Zurovac poklonio 24 božićne pečenice u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinjski humanista Milan Zurovac poklonio 24 božićne pečenice u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.01.2022.

Milan Zurovac, dobrotvor iz Nevesinja poklonio je danas 24 božićne pečenice korisnicima Centra za socijalni rad iz Trebinja.

Ovaj vrijedni Hercegovac, koji je ranijih godina uveseljavao mnoge porodice u Nevesinju, Bileći, Foči i Novom Goraždu, prvi put daruje socijalno ugrožene porodice u Trebinju.

„Ovo je sedam godina kako dijelim božićne pečenice sa svoje farme svinja. To me čini srećnim, zadovoljnim i to nema cijenu kad pomažem ljudima koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti taj doručak. Božija volja, od Boga dano“, kazao je Zurovac kojima ima dva sina.

 

Direktor Centra za socijalni rad Trebinje Zoran Anđušić se u ime korisnika zahvalio Zurovcu i njegovoj porodici za humanost, razumjevanje, podršku i pomoć za socijalno ugrožene višečlane porodice iz našeg grada.

„Centar za socijalni rad Trebinje je uz podršku gradonačelnika Mirka Ćurića za još 24 korisnika sa naše evidencije podijelio jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 KM, kako bi im pomogli u obilježavanju najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića“, rekao je Anđušić.

Sveštenik Miroslav Ratković je blagoslovio ovaj humani čin Zurovca i naglasio da je on bio paroh Zurovcu od 2004. do 2008. godine.

"Poznajem porodicu Zurovac kao jednu čestitu, plemenitu i humanu. Oni su dosta pomagali Hercegovini, a posebno u Nevesinju. Pohvalio bi domaćina na dobrom djelu i pozvao vjernike da se pomole za zdravlje ovog humanog čovjeka i njegove porodice“, naveo je Ratković.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: