VIŠEGRAD :120 paketa za socijalno ugrožene građane | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

VIŠEGRAD :120 paketa za socijalno ugrožene građane

Izvor: https://058.ba/ | Datum:06.01.2022.

VIŠEGRAD – Za socijalno ugrožene stanovnike Višegrada je povodom božićnih praznika obezbijeđeno 120 paketa.

Pomoć, za koju je izdvojeno 6.000 KM, obezbijedili su Centar za socijalni rad u saradnji sa opštinskom upravom i Crkvenom opštinom, a podršku su dali i preduzeće „Hidroelektrane na Drini“, Teritorijalna vatrogasna jedinica i Civilna zaštita.

Direktor Centra za socijalni rad Dejan Savić rekao je da je ova ustanova obezbijedila 100 prehrambeno-higijenskih paketa, a Crkvena opština 20, čija je vrijednost 50 KM.

On je zahvalio svima koji su dali nesebičnu podršku za realizaciju ovog projekta, u vidu vozila i ljudstva da bi paketi bili isporučeni krajnjim korisnicima, te dodao da će nastojati da ovu akciju podignu na viši nivo.

„Svim stanovnicima pravoslavne vjeroispovijesti želim srećan Božić i da ga provedu u miru, zdravlju i svakom dobru“, poručio je Savić.

Načelnik opštine Mladen Đurević napomenuo je da je ovo tradicionalna akcija za one kojima je pomoć potrebna, te je svima čestitao Božić sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: