Градоначелник Требиња први уз спортску стијену - ( ФОТО) | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Градоначелник Требиња први уз спортску стијену - ( ФОТО)

Извор: Херцег ТВ | Датум:18.01.2022.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић први се попео уз вјештачку стијену, прву у нашем граду, која је постављена на Зубачким Ублима код Планинарског дома, а настала је у оквиру пројекта „ПРОНАКУЛ“ у којем је учествовала и  Развојна агенција града Требиња као један од партнера.

Градоначелник је истакао да је овај пројекат био неопходан за Требиње, а велико интересовање људи показује  да је испуњен и задати циљ.

„Захваио бих се свим људима који дуже времена раде на подручју града Требиња како би се што више омладине бавило планинарењем. Велико је интересовање, нарочито код дјеце и омладине и то нас посебно радује“, истакао је Ћурић и додао да ће оваквих и сличних пројеката бити и у наредном периоду.

„У склопу планинарског дома биће још садржаја и у љетним и у зимским мјесецима. Циљ нам  да људи буду задовољни и да што више времена проводе у природи“, навео је Ћурић.

Први човјек Требиња је подсјетио да је вриједност овог пројекрта око 180 хилјада КМ, а Град је учествовао са 15 посто.

 

Ј. Џ.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: