SAOPŠTENJE: Iz vrtića demantuju trebinjski SNSD | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

SAOPŠTENJE: Iz vrtića demantuju trebinjski SNSD

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:07.09.2016.

Povodom saopštenja trebinjskog SNSD-a u kome tvrde da su neistinite informacije o rekordnom broju polaznika u vrtiću „Naša radost“, danas se oglasila uprava ove javne ustanove.

vrtic-nasa-radost

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Ovim putem želim da potvrdim svaku informaciju i svaku riječ koju sam iznijela u javnost, a odnosi se na upis djece u Javnu ustanovu za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „ Naša radost ” u školsku 2016/17.godinu i DEMANTUJEM neistinu plasiranu od strane trebinjskog SNSD – a.

Prije svega, informacije sam dala kao legitimno izabrani direktor Javne ustanove, a ne kao kandidat za odbornika Saveza za promjene u Skupštini grada Trebinja.

Pošto predstavljam jednu veoma ozbiljnu ustanovu, a naučena sam da govorim samo istinu potkrepljenu činjenicama, moraćete da provjerite vaš izvor koji vas je i ovaj put obmanuo neistinitim informacijama.

Tačno je da je u ovoj školskoj godini 2016/17.upisan rekordan broj polaznika u našu ustanovu, a POLAZNICI su sva djeca koja su pošla u novu školsku godinu. Ja ni u jednom trenutku nisam tvrdila da su to NOVOUPISANA djeca već tu spadaju i djeca čiji su roditelji obnovili upis. Kada ste pokušali da me demantujete morali ste se bolje informisati i saznati da roditelji moraju svake godine obnoviti upis djece u novu školsku godinu, ako žele i ako su zadovoljni uslugama, a očito da jesu. Takođe, nikada nisam tvrdila da nije i ranijih godina bilo mnogo više djece ali sa upisanom djecom iz „ Male škole ” u  toku  jedne godine, ali NIKADA ovoliki broj kao što je sada na početku jedne školske godine. Spominjete 2012.godinu kao uspješnu ,a jedino što sam naslijedila 2012.godine, kada sam imenovana za v.d. direktora, jeste 330 vaspitanika i dug u iznosu od 201.000 KM.

I umjesto da se bar djeci radujemo zajedno i da jednu lijepu vijest podjelimo bez uplitanja politike, vi  svojim neistinama prljate ono što bi trebalo da nam svima bude najčistije i najsvetije.

Želim da ovim putem poručim mladim generacijama zaposlenim u vrtiću da budu profesionalni u svom poslu i ostanu dosljedni svojoj struci, da je savjesno obavljaju i da pokažu ljubav prema djeci kao što su to i do sada radili.

Što se tiče ostalih uvreda upućenih lično meni, ne želim i neću odgovarati na te prizemne provokacije jer nisam navikla na takvu retoriku, to je vaša lična karta i vaša promocija SNSD – a.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: