Promotivna akcija ''TREBINJE – SVJETSKA PRIČA'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Promotivna akcija ''TREBINJE – SVJETSKA PRIČA''

Izvor: TO Trebinje | Datum:01.02.2022.

Obzirom da je Grad Trebinje sa pričom „Hercegovačka kuća“ zvanično nominovano među šest (6) svjetskih priča o održivom turizmu u okviru internacionalnog takmičenja „GREEN DESTINATIONS - TOP 100 SUSTAINABILITY STORIES“ Turistička organizacija Grada Trebinja uz Agrarni fond i Grad Trebinje pokrenula je promotivnu akciju „Trebinje – SVJETSKA PRIČA“ koja kao primarni cilj ima promociju ovog velikog rezultata.


 
Naime, Međunarodni žiri takmičenja je priču "Hercegovačka kuća" uvrstio među šest (6) najboljih u okviru kategorije "Lokalni lanci snabdijevanja"od kojih će u okviru Međunarodnog sajma turizma u Berlinu - "ITB Berlin 2022." u martu ove godine biti izabrane tri najbolje priče.

Grad Trebinje ima dobre šanse da se nađe među tri (3) najbolje svjetske priče o održivom turizmu, a posebno zanimljiva kategorija je „nagrada publike“ u okviru koje će biti proglašena najbolja priča po izboru publike širom svijeta.


U tu svrhu pozivamo sve da podrže Grad Trebinje tako što će na linku
https://greendestinations.org/events/2021-green-destinations-awards/green-destinations-story-awards-at-itb-berlin-2022-peoples-choice-award/ 
glasati za priču Hercegovačka kuća i time dati doprinos da Trebinje bude među tri (3) najbolje svjetske priče o održivom turizmu što će zaista biti ogroman uspjeh. Glasati se može do 09.02. kada se takmičenje zaključuje.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: