Održan radni sastanak povodom uspostavljanja studijskog programa Agromediteranska proizvodnja u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Održan radni sastanak povodom uspostavljanja studijskog programa Agromediteranska proizvodnja u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:10.02.2022.

U Trebinju je danas održan radni sastanak između gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, prorektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu doc. dr Marka Gutalja, dekana Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Vesne Milić, prodekana na Poljoprivrednom fakultetu doc. dr Igora Đurđića i sekretara fakulteta Duške Šoje.

Sastanku je prisustvovao i dekan Fakulteta za proizvodnju i menadžment Obrad Spaić, kao i direktor Agrarnog fonda Veselin Dutina.

Kako je rečeno, učesnici sastanka su danas detaljnije dogovorili aktivnosti vezane za otvaranje i izvođenje nastave na studijskom programu Agromediteranska proizvodnja u Trebinju, koji će biti organizovan u okviru rada Poljoprivrednog fakulteta Istočno Sarajevo.

Učesnici sastanka su danas obišli prostorije za izvođenje nastave, a kako je saopšteno prve studente upisane na ovaj program možemo očekivati već u ovoj godini.

Studijski program Agromediteranska proizvodnja otvara se uz podršku visokoškolskih institucija – Univerziteta Istočno Sarajevo i Poljoprivrednog fakulteta, Ministarstva prosvjete i kulture RS, Vlade Republike Srpske i Grada Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: