Svečani početak izgradnje prodajno-servisnog Centra NEŠKOVIĆ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Svečani početak izgradnje prodajno-servisnog Centra NEŠKOVIĆ

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:14.09.2016.

Dana 15.9.2016. godine (četvrtak), s početkom u 11.00 časova, na lokalitetu bivše Kasarne "Luka Vukalović" Trebinje (pored Centra "Bingo") biće priređena svečanost povodom početka izgradnje prodajno-servisnog i tehničkog Auto centra "Nešković" iz Bijeljine.

Trebinje: svečani početak izgradnje prodajno-servisnog Centra "Nešković"

Kompanija "Nešković" i Grad Trebinje pozivaju građane Trebinja, predstavnike medija, privredne, društvene i kulturne subjekte našeg grada da prisustvuju svečanom činu početka izgradnje Auto centra "Nešković" u Trebinju.

AC "Nešković" je ovlašteni diler i serviser Opel i Ševrolet vozila na području Republike Srpske, a djeluje od 2002. godine. Ovaj centar je usklađen sa svjetskim trendovima, a ponuda automobila obuhvata sve aktuelne modele raspoložive kupcima u najkraćem roku. 

S obzirom na to da ova kompanija duže vrijeme bilježi pozitivno poslovanje, planirano je da se izgradnjom i otvaranjem AC "Nešković" u Trebinju otvori oko 40 novih radnih mjesta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: