ХЕРОЈСКИ ПОДВИГ ПОЛИЦАЈАЦА ИЗ НЕВЕСИЊА У задњи трен спасили Словенку која се изгубила на скијању | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

ХЕРОЈСКИ ПОДВИГ ПОЛИЦАЈАЦА ИЗ НЕВЕСИЊА У задњи трен спасили Словенку која се изгубила на скијању

Извор: Hercegovina press | Датум:14.02.2022.

Припадници Полицијске станице Невесиње јуче су спасили живот држављанке Словеније која се два дана раније изгубила приликом скијања.

Наиме, јуче око 13.50 часова, путем телефона у дежурну службу Полицијске станице Невесиње обратила се држављанка Словеније и том приликом пријавила да је 11. фебруара из Мостара отишла на скијање у мјесту Подвележје, те да се након јаке снијежне олује изгубила.

– Рекла је да је у јако тешком здравственом стању и да страхује да неће преживјети још једну ноћ напољу. Одмах по запримању пријаве, полицијски службеници Полицијске станице Невесиње, организовали су потрагу у рејону планине Вележ – рекли су у ПУ Требиње.

Након опсежне претраге терена од стране полиције и припадника Цивилне заштите и Територијалне ватрогасне јединице општине Невесиње, око 18 часова на локалитету Брасина пронађено је жена за којом се трагало.

Након проналаска и евакуације, они су је предали припадницима службе хитне помоћи Дома здравља Мостар ради указивања љекарске помоћи и даље хоспитализације.

Српскаинфо


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: