Gradonačelnik Trebinja: Priliku za rad dobilo još četvero djece palih boraca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Trebinja: Priliku za rad dobilo još četvero djece palih boraca

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:16.09.2016.

Gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević, primio je jutros četvoro djece poginulih boraca vojske RS koja do sada nisu uspjela ostvariti svoje pravo na rad.

"Njihovi očevi život su dali u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, a njihova djeca do današnjeg dana nisu ostvarila radni odnos. Neki su kod nas završili pripravnički staž i sada imamo namjeru da riješimo pitanje njihovog zaposlenja, jer su njihovi očevi položili svoj život za našu budućnost i mi smo ti koji se istinski brinemo za ovu djecu," rekao je jutros gradonačelnik Trebinja.

Gradonačelnik Trebinja: "Priliku za rad dobilo još četvoro djece palih boraca!"

Vučurević je jutros rekao da će djeca palih boraca, prema stepenu i vrsti stručne spreme koju imaju, biti raspoređena na radna mjesta u okviru Gradske uprave ili njenih zavisnih insitucija.

Prelo

Gradonačelnik Trebinja je takođe primio jutros i Miroslava Prela, mladog Trebinjca koji živi bez ijednog roditelja i bez ličnih primanja. Miroslav Prelo je nekadašnji fudbaler FK "Leotar".

"Trebamo pomoći onima kojima je naša pomoć zaista potrebna, a to su ovi mladi ljudi koji nemaju očeve da stanu iza njih. Mi to moramo prepoznati i društvo mora biti oslonac ovim mladim ljudima i oni trebaju znati da sam ja i Gradska uprava uvijek spreman da ih saslušam i pomognem", rekao je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

"Zahvalan sam gradonačelniku Trebinja, zaista. Predočio sam mu svoju situaciju i gradonačelnik je odmah pokazao spremnost da mi pomogne ", rekao je Prelo.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: