Opština Ljubinje, u saradnji sa UNDP BiH - raspisuje direktni poziv za finansiranje prioritetnih projekata u 5 mjesnih zajednica na teritoriji opštine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Opština Ljubinje, u saradnji sa UNDP BiH - raspisuje direktni poziv za finansiranje prioritetnih projekata u 5 mjesnih zajednica na teritoriji opštine

Izvor: Opština Ljubinje | Datum:16.02.2022.

Opština Ljubinje, u saradnji sa UNDP BiH, a u sklopu projekta "Jačanje uloga Mjesnih zajednica u BiH - II faza" kojeg sprovodi UNDP BiH a finansiraju Vlade Švajcarske i Švedske, raspisuje direktni poziv za finansiranje prioritetnih projekata u 5 mjesnih zajednica na teritoriji opštine Ljubinje.
Mjesne zajednice koje mogu aplicirati su MZ Ljubinje 1, MZ Ljubinje 2, MZ Vinogradi; MZ Dubočica i MZ Ubosko.

Ispunjeni set dokumenata za projekat sa svom zahtjevanom dokumentacijom se dostavlja u jednom primjerku u štampanom obliku i jednoj elektronskoj kopiji (CD ili USB) u zatvorenoj koverti sa naznakom:


„Aplikacija za direktni poziv za mjesne zajednice u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“, tokom radnih dana (poneđeljak – petak), u periodu od 08:00 do 15:00 sati, na adresu:
Opština Ljubinje, Svetosavska 2, 88380 Ljubinje


Rok za predaju projekata 11.03.2022. godine do 15:00 sati. Aplikacije koje budu pristigle poslije navedenog roka neće biti razmatrane. Sve aplikacije moraju biti fizički dostavljene na navedenu adresu prije isteka zvaničnog roka.
Minimalna vrijednost projekta je 26.000 KM (BEZ PDV) a maksimalna 30.800 KM (BEZ PDV)
https://www.opstinaljubinje.org/direktni-poziv-za.../


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: