Omladinski pokret za razvoj Trebinja: Čime su trojica privrednika zaslužili posjetu, pored više desetina ostalih? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Omladinski pokret za razvoj Trebinja: Čime su trojica privrednika zaslužili posjetu, pored više desetina ostalih?

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:20.09.2016.

Saopštenje Omladinskog pokreta za razvoj Trebinja:

Posjeta predsjednika Republike Milorada Dodika Trebinju pokazala je svu ogoljenost i dvoličnost republičke vlasti i njen diskriminatorski odnos prema našem gradu.

Dodik se udostojio da posjeti svega tri privrednika, pored više desetina ostalih, i opravdano se postavlja pitanje čime su ta trojica zaslužila njegovo povjerenje. S druge strane, valja razmišljati i o tome čime su mu se drugi zamjerili, pa, šetajući gradom, nije ni upitao za njih. Naravno, odgovori su poznati. Zna se ko igra za koji tim.

Na čelu Dodikove trebinjske ekipe je Luka Petrović, čovjek sa velikim iskustvom u finansijskim manipulacijama, i koji, kako reče Baja, može ostvariti «konekciju lokalne i republičke vlasti».

Dobro zna veliki vođa, a i svi mi, da nas ta konekcija odavno uništava preko kriminogenog cjevovoda koji iz energetskog sektora vuče pare za Banja Luku.

Misli Baja da je narod lud i da bi Trebinjce još više zbunio insistira da se definiše «sektorska strategija grada», kao da ona već ne postoji. A, sa Lukom Petrovićem će, kako reče vrhovni vođa, «Trebinje dobiti novu dimenziju».

Kad mu je već tako dobar, predlažemo našem predsjedniku da Luku povede sebi u Banja Luku, a da nas oslobodi goleme nemani. I svi ćemo živjeti srećni i zadovoljni do kraja života. Za dalje ćemo se dogovoriti, naravno, sa onima koji su nadležni za to.

111


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: