Kao nekad: Trebinjci opet putuju u inostranstvo | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kao nekad: Trebinjci opet putuju u inostranstvo

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.03.2022.

Popuštanje epidemioloških mjera omogućilo je turističkim agencijama da po prvi put nakon 2019. godine organiziju putovanja  van granica bivše Jugoslavije, a, kako kažu, interesovanje Trebinjaca, i pored rastuće inflacije i krize u Ukrajini, je veliko.

Večeras iz Trebinja za Budimpeštu kreću dva autobusa, a zbog velikog interesovanja ovaj trodnevni aranžman agencija “Lux Travel” će organizovati narednog mjeseca.

„Ljudi su se, zaista, poželjeli putovanja. Mi smo posljednjih godina putovali po regionu, ali građani žele da odu malo dalje, vjerovatno, da, na neki način, zaborave izolaciju, socijalne distance i sve što je bilo vezano za epidemiološku situaciju u posljednje dvije godine“, kaže za Radio Trebinje Milica Kovačević iz “Lux Travel” agencije.

Ona dodaje da i za naredno planirano putovanje u Istambul, krajem aprila, već vlada interesovanje.

„Nastavićemo da pratimo epidemiološku i svaku drugu situaciju, a nadamo se da ćemo u ljetnoj sezoni imati mnogo više aranžmana nego što je to bilo prošla dva ljeta“, ističe Kovačević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: