Kod muškarca u Nevesinju pronađeno 14 pakovanja spida | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kod muškarca u Nevesinju pronađeno 14 pakovanja spida

Izvor: Hercegovina press | Datum:05.03.2022.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 04.03.2022. godine, oko 11,45 časova, lišili su slobode lice inicijala DŽ.M. iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga “ .

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Nevesinje, dana 04.03.2022. godine, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, te na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, izvršili su pretres lica inicijala DŽ.M., kojom prilikom je kod istog pronađeno 6 najlonskih pakovanja praškaste bijele materije koja svojim izgledo asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 11,03 grama, koja je bila namjenjena za prodaju.
Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Trebinju, izvršen je pretres stana i prostorija koju koristi lice inicijala DŽ.M., u ulici Obrena Ivkovića bb., opština Nevesinje, kojom prilikom je pronađeno 14 najlonskih pakovanja praškaste bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 30,35 grama.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela .


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: