Petrović: Složno i jedinstveno do najubjedljivije pobjede do sada! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Složno i jedinstveno do najubjedljivije pobjede do sada!

Izvor: Hercegovinapress | Datum:06.03.2022.

Gradski odbor SNSD-a iz Trebinja priredio je večeras osmomartovsko druženje za Aktiv žena na kome je prisustvovalo više stotina žena iz ovog grada, kao i predstavnici stranke iz ostalih hercegovačkih opština.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinjui generalni sekretar stranke,  Luka Petrović poručio je da su žene stub porodice i društva, te podsjetio da su mnogi programi Gradske uprave Trebinje posvećeni ženama.

Petrović je podsjetio da je SNSD ostvario ubjedljive pobjede 2018. i 2020. godine, te da ova stranka ima žene poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

„Lijepo je da se čuje glas žena, to daje posebnu snagu i energiju svima nama“, rekao je Petrović, koji je i generalni sekretar SNSD-a.

 

On je dodao da je pred predstojeće izbore potrebno da stranka pokaže snagu, da podrži koalicione odnose, te istakao da se očekuje ubjedljiva pobjeda.

 

Prisutne je pozdravila i predsjednica Aktiva žena SNSD-a Trebinje Valerija Lakić, koja je poželjela ženama srećan Međunarodni dan žena, da ostanu složne i jake i poručila da SNSD samo na taj način može do još jedne pobjede.

 

Srna

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: