Gradonačelnik: ASA Grupacija zainteresovana za poslovanje u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik: ASA Grupacija zainteresovana za poslovanje u Trebinju

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:28.09.2016.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević se sastao sa generalnim direktorom kompanije ASA Grupacija g. Eldinom Hadžiselimovićem sa kojim je rezgovarao o proširenju poslovanja ove kompanije u Trebinju. 

Gradonačelnik: ASA Grupacija zainteresovana za poslovanje u Trebinju

Gradonačelnik Vučurević kaže da su obje strane zainteresovane i raspoložene da uspostave pomenutu saradnju, te da je direktor ASA grupacije pokazao interesovanje da na našem području uspostavi rad ove kompanije. 

Poslovanjem ASA Grupacije u Trebinju otvorilo bi se 200 novih radnih mjesta, rečeno je na sastanku.

"Identični su stavovi obje strane. Trebinje ima kapacitet da se razvija u ovom pravcu i primi nove kompanije, ali ne bilo koje, nego one koje već duže uspješno posluju i čije poslovanje se zasniva na kvalitetnim analizama tržišta i okruženja kao realnim pretpostavkama za otpočinjanje poslovanja. Mišljenja sam da stabilnim kompanijama treba pružiti mogućnost da svoje poslovanje uspostave u našem gradu, a na obostranu dobrobit kako naših građana tako kompanija koje su zainteresovane za naše tržište", kaže gradonačelnik Trebinja.

ASA grupa trenutno vrši odabir proizvoda i usluga koje se mogu ponuditi u Trebinju, i to prema uslovima poslovanja i strukturi raspoložive radne snage u našem gradu.

Dalji dogovori vezano za ovo pitanje će se nastaviti u narednih nekoliko dana.

Kao dio vodećeg poslovnog sistema u BiH ASA Grupacija nudi širok spektar usluga u oblasti transporta i špedicije, finansija i računovodstva kao i usluga u oblasti informacionih tehnologija i iznajmljivanja vozila. Kompanija posluje pozitivno na teritoriji BiH od 1995. godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: