Luka Petrović: Agrarni fond veoma uspješan i perspektivan kolektiv | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Luka Petrović: Agrarni fond veoma uspješan i perspektivan kolektiv

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Datum:29.03.2022.

Program rada Agrarnog fonda, koji je opravdao svoje postojanje u prethodnom periodu, bila je sedma tačka dnevnog reda na jedanaestom zasjedanju Skupštine Grada Trebinja.

Agrarni fond uspješno je realizovao veliki broj investicija a planiraju da tako i nastave, što potvrđuje i izvještaj o opravdanosti svih troškova koji je fond do sada podnio.

Na pitanje odbornika opozicije Nebojše Milišića zašto toliko troše para na putovanja i sajmove, direktor Agrarnog fonda Veselin Dutina, odgovorio je da su upravo radi tih sajmova Trebinje i Hercegovačka kuća broj jedan u svijetu o održivom turizmu.
Luka Petrović istakao je da bi trebalo u narednom periodu obezbjediti poljoprivrednicima, kojih trenutno ima 120 u sklopu Hercegovačke kuće, besplatnu promociju i besplatna putovanja na sajmove jer da nema njih Trebinje i Agrarni fond ne bi bili na mjestu na kom jesu.

Petrović je naglasio da je Agrarni fond ponos Trebinja i Republike Srpske i pa pored iluzija opozicije o nekim malverzacijama, Agrarni fond posluje bolje nego ikad i da će tako nastaviti i u budućnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: