Najava: 11. Dani malih stvari | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: 11. Dani malih stvari

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:10.10.2016.

U Trebinju će se od 12. do 16. oktobra održati 11. InterdiFest Dani malih stvari „Trebinje 2016“, koji će okupiti pozorišta iz Bugojna, Zvečana i Beograda.

danai-malih-stvari-e

Ovu manifestaciju, u srijedu 12. oktobra u 20 časova u Domu mladih, otvoriće predstava „Plej Strinberg“ Fakulteta umjetnosti iz Prištine-Zvečan, u kojoj uz troje glumaca učestvuju i muzičari.

Iste večeri, u okviru pratećeg programa od 19 časova biće otvorena klupska izložba Foto-kino kluba Trebinje.

U četvrtak,  13. oktobra u pratećem programu, od 13 časova biće prikazani nagrađeni filmovi sa NAFF-a, Međunarodnog festivala animiranog filma u Neumu za učenike trebinjskih osnovnih škola, a od 20 časova nakon besjede direktora festivala NAFF-a Jurinka Raiča biće prikazani nagrađeni filmovi.

Na festivalu će, u petak 14. oktobra u 18 časova u Domu mladih biti odigrana monodrama „Oprostite, molim vas, mogu li da prođem“, autorsko djelo Tijane Jovanović.

Pretposljednjeg dana festivala, u subotu 15. oktobra, na sceni Doma mladih od 20 časova predstaviće se članovi Teatra „Fedra“ iz Bugojna sa predstavom „Đavolja posla“.

Festival završava u nedjelju, 16. oktobra, kada će studenti Fakulteta dramskih umjetnosti iz Beograda odigrati pozorišni komad „Antika, Šekspir, Molijer i studenti“.

Ova predstava biće odigrana u amfiteatru Hercegovačke Gračanice, a u slučaju kiše u Domu mladih.

Na sve predstave i projekcije ulaz je besplatan.

Pokrovitelj festivala su Hidroelektrane na Trebišnjici i drugi brojni privredni subjekti iz Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: