ОПШТИНА НЕВЕСИЊЕ И ПУТАРИ НАСТАВЉАЈУ ИНФРАСТРУКТУРНЕ РАДОВЕ | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

ОПШТИНА НЕВЕСИЊЕ И ПУТАРИ НАСТАВЉАЈУ ИНФРАСТРУКТУРНЕ РАДОВЕ

Датум:29.04.2022.

Општина Невесиње и предузеће „Невесињепутеви“ обављају припреме за прве прољећне инфраструктурне радове и већ након првомајских празника биће настављени пројекти који су прекинути прошле јесени.
Невесињски путари су недавно асфалтирали раскрсницу у приградском насељу Брежине уз регионални пут Невесиње – Берковићи. Средства за уређење ове доста фреквентне раскрснице обезбиједило је Јавно предузеће „Путеви Републике Српске“.
Радници „Невесињепутева“ су након завршетка рада зимске службе извршили чишћење остатака абразивног материјала са коловоза, а наредних дана биће обављена санација ударних рупа.
Из локалне управе су потврдили да ће након зимске паузе бити настављени радови који су утврђени планом инвестиција за ову годину. У насељу Лапчевине у току су припремни радови за постављање асфалта, а након празника биће настављени и остали инфраструктурни пројекти.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: