Sve spremno za sezonu grijanja u školama i vrtićima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sve spremno za sezonu grijanja u školama i vrtićima

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:21.10.2016.

Trebinjske srednje i osnovne škole raspolažu sa dovoljno energenata i spremno dočekuju predstojeću grijnu sezonu, potvrdili su direktori ovih vaspitno-obrazovnih ustanova.

Rezultat slika za grejanje slike radijator

Prema riječima Nebojše Rudakijevića, direktora Tehničke škole koja ove godine održava kotlovnicu za sve tri srednje škole, grijanje neće početi dok se ne snize dnevne temperature vazduha.

“Kotlovi su pregledani, očišćeni i pripremljeni. Gorivo je obezbijeđeno, a i drva i ugalj. Samo čekamo da zahladi pa da pustimo grijanje. Nemamo nikakvih žalbi niti učenika niti roditelja”, istakao je Rudakijević.

I u osnovnim školama su obezbijedili energente. Kako podjećaju, grijna sezona i prošle godine počela je tek 1. novembra, pa ni ove godine, vjerovatno, neće početi ranije.

U Javnoj ustanovi za odgoj djece „Naša radost“ navode da se prije sezone grijanja po potrebi već uključuju radijatori i klima uređaji.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: