Karavan prijateljstva stigao u Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Karavan prijateljstva stigao u Nevesinje

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:22.10.2016.

Karavan mladosti i prijateljstva stigao je sinoć u Osnovnu školu „Risto Proroković“. U organizaciji udruženja „Nada“ iz Rudog učenici, djeca ometena u razvoju , vaspitači i nastavnici iz više osnovnih škola i udruženja  obilaze mjesta u BiH i upoznavaju se sa njihovom kulturnom baštinom. Uz posredovanje Udruženja multiple skleroze regije istočne Hercegovine učesnici Interkulturalnog kampa u Rudom došli su sinoć u Nevesinje gdje su  ih srdačno dočekali učenici i nastavnici OŠ „Risto Proroković“. Za goste su pripremili i prigodan  poetsko - muzički program.

Izražavajući zadovoljstvo prijemom u Nevesinju predsjednica Udruženje za pomoć osobama sa posebnim potrebama „Nada“ iz Rudog Milena Kujundžić naglasila je da njihov karavan prijateljstva, ljubavi, sloge i volonterizma obilazi mjesta koja znaju da cijene solidarnost i humanizam.

Bez obzira na različitosti svi treba da se poštujemo i volimo i što je najvažnije da vodimo brigu o budućnosti naše djece", istakla je Kujundžić. Goste su pozdravili direktorica OŠ „Risto Proroković“ Mara Šaran i predsjednik Uduženja MS Branimir Tamindžija.

Karavan prijateljstva nastavio je svoj put prema Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: