Karavan prijateljstva stigao u Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Karavan prijateljstva stigao u Trebinje

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:22.10.2016.

Karavan mladosti i prijateljstva stigao je sinoć u Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“. U organizaciji udruženja „Nada“ iz Rudog, učenici, djeca ometena u razvoju, vaspitači i nastavnici iz više osnovnih škola i udruženja obilaze mjesta u BiH i upoznavaju se sa njihovom kulturnom baštinom.  Uz posredovanje Udruženja “Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja, gdje su ih srdačno dočekali učenici i nastavnici OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ za goste su pripremili i prigodan poetsko – muzički program.

576bf2db-be94-4a83-b696-3eda0a0a0a64-kamp-1-preview

„Osnovni cilj organizovanja ovakvih kampova je multikulturalni pristup i da se prevaziđe  različitost.  Došla su djeca iz Trebinja,  Nevesinja, Višegrada, Rogatice, ali i djeca iz Sarajeva i još nekih gradova iz Federacije BiH“, istakao je Mijat Šarović, ispred trebinjskog Udruženja „Sunce nam je zajedničko“.

„Jutros su posjetili Osnovnu školu“ Jovan Jovanović Zmaj“ u našem gradu, gdje je priređen kulturnoumjetnički program“ istakao je Šarović i dodao da karavan put nastavio ka Mostaru, a večeras će produžiti za Sarajevo.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: