NEVESINJE U SUBOTU, 28. MAJA POZDRAVLJA MATURANTE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NEVESINJE U SUBOTU, 28. MAJA POZDRAVLJA MATURANTE

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:27.05.2022.

Srednjoškolski centar „Aleksa Šantić“ maturskom zabavom u Salonu „Milanović” ispratiće u subotu, 28. maja, još jednu generaciju maturanata. Srednje obrazovanje steklo je 96 učenika: 73 gimnazijalaca i  23 poslovno – pravnih tehničara.

Okupljanje maturanata pred novom zgradom Centra zakazano je za 19:00 časova. Nakon toga  biće organizovan obilazak Spomen sobe i odavanje počasti poginulim borcima Nevesinjske brigade.

Mladići i djevojke u svečanim odijelima i haljinama  ispred nove zgrade Centra u svečani defile krenuće u 20 časova. Poslije šetnje gradskim ulicama maturanti će se uputiti u Salon Milanović“ gdje će uz pjesmu ispratiti po mnogima najljepše životno doba.

Ova po svemu jedinstvena revija ljepote i elegancije uvijek je posebna svečanost, kako za maturante, tako i za njihove najbliže, rodbinu i prijatelje. Nema sumnje da će i ovoga puta centralni gradski trg  i Ulica Nevesinjskih ustanika biti prepuni znatiželjnika koji će pozdraviti ulazak još jedne generacije srednjoškolaca u svijet odraslih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: