Uz Mikrofin do brzog i sigurnog kreditiranja u Ljubinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uz Mikrofin do brzog i sigurnog kreditiranja u Ljubinju

Izvor: MikroFin | Datum:27.05.2022.

Mikrokreditno društvo Mikrofin nastavlja niz otvaranjem još jedne poslovnice u Bosni i Hercegovini, 90. po redu. Od sada će stanovnici Ljubinja imati priliku da koriste brze i sigurne usluge mikrokreditiranja za vlastiti biznis ili potrošnju.

Zbog velikog interesovanja i potreba tržišta, Mikrofin je nastavio praksu otvaranja poslovnica te omogućio novim klijentima da se uvjere u kvalitet njihovih proizvoda, te jednostavnost i brzinu odobravanja. Ove godine slave jubilej, 25 godina rada tokom kojih su svojim klijentima osiguravali dostupnost proizvoda prilagođenih njihovim potrebama i uslovima.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas u Ljubinju da sa ponosom sugrađanima možemo predstaviti ponudu koja obuhvata i različite olakšice za sve naše klijente. Kroz sve ove godine smo nastojali da opravdamo status lidera na tržištu i mikrokreditnog društva koje ima najbolju i najkompletniju ponudu, bilo da se radi o podršci malim preduzećima, poljoprivrednim gazdinstvima ili potrošačkim potrebama stanovništva, te vjerujemo da ćemo to i ovaj put opravdati“, izjavio je Nenad Kandić, šef filijale Mikrofina u Trebinju. 

On je dodao da će poslovnica u Ljubinju biti otvorena za klijente svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a sve informacije mogu dobiti na broj telefona 059/490-299.

Postupak dobijanja kredita u Mikrofinu je pojednostavljen, a procedure ne sadrže suvišne korake koji klijentu oduzimaju vrijeme. Broj dokumenata koje je potrebno dostaviti na uvid sveden je na minimum, što predstavlja još jednu olakšicu u nizu.

Od 1997. Mikrofin je plasirao više od 900.000 malih i mikro kredita klijentima niskih prihoda i malim preduzetnicima te na taj način podržao razvoj i rast njihovih poslova. Kroz 25 godina iskustva i rada ostvarili su nebrojene uspjehe, koje su realizovali uz pažljivo prilagođavanje proizvoda potrebama svakog pojedinca.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: