"Udruženje Srba Hercegovaca i prijatelja u Srbiji" organizuje humanitarno veče za Kristinu Batinić | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

"Udruženje Srba Hercegovaca i prijatelja u Srbiji" organizuje humanitarno veče za Kristinu Batinić

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.10.2016.

Mladi Udruženja Srba Hercegovaca i prijatelja u Srbiji, čije je sjedište u Novom Sadu, ul. Radnička 49. u svom Programu rada imaju i humanitarne akcije. Mladi iz Udruženja, u saradnji sa lokalom Moja Kafanica u Novom Sadu, priključuju se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za liječenje Kristine Batinić iz Bileće.

U lokalu Moja Kafanica će se 31.10. 2016. godine, sa početkom od 22 časa organizovati Veče Hercegovaca iprijatelja. Tokom večeri na ulazu će se nalaziti kutija u koju će svi moći da ostave novčani prilog.

U humanitarnoj akciji učestvuje i Moja Kafanica sa svojim osobljem. Naime oni organizuju Humaniranu nedjelju gdje će u periodu o d 31.10. - 07.11. (UKUPNO 8 NOĆI) svako veče imati humanitarni karakter gdje će se prikupljati novčana pomoć. Prikupljeni novac biće lično uručen Kristininoj porodici.

"NAŠE MALO KRISTINI ZNAČI PUNO. BUDIMO HUMANI SPASIMO ŽIVOT. DOBRO ČINI IDOBROME SE NADAJ" - poručuju mladi iz Udruženja Srba Hercegovaca.

Displaying Logo Kafanica.jpgKontakt telefon za rezervacije i informacije: 064 9030430 - Đorđe Bošnjak.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: