Akcije srednjoškolaca za Kristinu Batinić – sutra humanitarno kulturno veče | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Akcije srednjoškolaca za Kristinu Batinić – sutra humanitarno kulturno veče

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:29.10.2016.

Učenici trebinjske gimnazije „Jovan Dučić“ na Trgu slobode treći dan organizuju humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje 17-godišnje Kristine Batinić iz Bileće.

img_6810

Štand će biti postavljen do kasnih popodnevnih časova, dok će sutra prirediti humanitarno kulturno veče.

Marina Vučinić, Kristinina školska drugarica istakla je da je odziv Hercegovaca iznad očekivanja, te da je prikupljeno više od polovine potrebnih sredstava.

Humanitarno veče za Kristinu Batinić biće organizovano sutra u amfiteatru HET-a sa početkom u 19.00 časova. Nastupiće GKUD „Alat SL“  i hor trebinjske Gimnazije.

Kristina Batinić boluje od Vilsonove bolesti koja je dostigla kritičan stepen. Jedina nada je transplantacija jetre u Italiji. Troškovi liječenja procjenjuju se između 130.000 i 250.000 evra.

Kristina se trenutno nalazi u Univerzitetskoj dječijoj klinici u Beogradu, zajedno sa roditeljima, gdje čeka neophodan novac za transplantaciju i nastavak liječenja.

Svi ljudi koji su u mogućnosti da pomognu liječenje Kristine Batinić mogu to da učine uplatom novca na žiro-račun broj: 5517002523570255, otvoren kod Unikredit Banke Banjaluka, na ime Kristininog oca Jova Batinića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: