BERKOVIĆI: Humanitarno veče za Kristinu Batinić | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BERKOVIĆI: Humanitarno veče za Kristinu Batinić

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:31.10.2016.

Srednjoškolci iz Berkovića, zajedno sa svojim vršnjacima iz Bileće, organizovali su sinoć humanitarno veče, da bi pomogli liječenje sedamnaestogodišnje Kristine Batinić iz Bileće, kojoj je neophodna translatacija jetre u Italiji.

publikabe

Humanitarno veče održano je u prostorijama svadbenog salona „Vis“. Na samom početku, srednjoškolci su nas posjetili šta je to humanost, čitajući kratke poruke. 

Program su vodili Đorđije Kašiković i Dragana Šukić. Milena Kojović čitala je poslanicu patrijarha Pavla, a veče je bilo upotpunjeno zvucima harmonike od strane Slobodana Janjića, Branka Ivaniševića i Njegoša Muratovića.

ucesnici-be

Gošća iz Bileće Dajana Aleksić, čitala je nekoliko svojih pjesama iz knjige “Zvona ćutnje“, a Slađana Ćurica i Radomirka Lučić, recitovale su poznate stihove Desanke Maksimović. Na ovoj večeri, skupljeno je 1273 KM, a Berkovići su još jednom pokazali humanost na djelu. 

Zahvalnost je uputio i Đorđije Kašiković, ispred Bilećana i porodice Batinić. Da napomenemo, Kristina Batinić je Bilećanka, koja boluje od Vilsonove bolesti, i neophodna je hitna transplatacija jetre u Italiji.

herceg tv, herceg rtv, herceg televizija, humanitarno veče, Berkovići
Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: