Centar za socijalni rad Gacko: Novi automobil donacija Vlade Japana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Centar za socijalni rad Gacko: Novi automobil donacija Vlade Japana

Izvor: Radio Gacko | Foto: radio Gacko | Datum:02.11.2016.

Centar za socijalni rad opštine Gacko, prije nekoliko dana je dobio vozilo „Tojota RAV 4“, kao donaciju vlade Japana, putem Ministarstva civilnih poslova BiH.

tojota-vozilo

Gatački Centar do sada nije imao vozilo, i prema riječima direktora, Ranka Mastilovića, novo vozilo će olakšati odlazak na teren, u čemu su, sve do sad, u velikoj mjeri bili uskraćeni. „Do sada smo koristili privatna vozila za rad na terenu, a sada ćemo moći mnogo češće da obiđemo svako selo i svako staro i nemoćno lice kome je potrebna socijalna pomoć“, istakao je Mastilović.

Kako saznajemo od direktora Centra, donacija je bila neprojektna i aktivnosti oko toga traju već dvije godine. „Zahvaljujemo se Vladi Japana, Ministarstvu civilnih poslova BiH, bivšem pomoćniku ministra zdravlja i socijalne zaštite Ljubu Lepiru i sadašoj pomoćnici ministra Branki Sladojević, čijim zalaganjem je Centar za socijalni rad Gacko dobio ovo vozilo“, rekao je Mastilović.

Inače, predstavnici Vlade Japana uručili su Ministarstvu civilnih poslova 40 Tojota vozila, najnovije generacije,  koji su namijenjeni javnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: