CJB: Zajedničko darivanje krvi u bolnici u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

CJB: Zajedničko darivanje krvi u bolnici u Nevesinju

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:12.11.2016.

U bolnici u Nevesinju, u Odjeljenju za transfuziju krvi danas, 12. novembra 2016. godine, Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi policijske stanice Nevesinje je organizovao akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

U ovoj akciji, doborovoljnim davaocima krvi iz Policijske stanice Nevesinje, pridružili su se i doborovoljni davaoci krvi iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Iz Banjaluke je došlo 10 kolega i dvije koleginice. Takođe, učestvovali su i bivši pripadnici Policijske stanice Nevesinje, između kojih je i Željko Pašajlić koji je darovao 38 doza krvi.

Ovo je drugi put da policijski službenici iz Banjaluke dođu i daruju dragocjenu tečnost u prostorijama Bolnice u Nevesinju. Na ovaj način policijski službenici su dokazali da, osim saradnje na rasvjetljavanju krivičnih djela, uspješno sarađuju i na drugim poljima.

Dobrovoljni davaoci krvi policijske stanice Nevesinje su se prošle godine organizovali kao Aktiv i broje najviše članova na području opštine Nevesinje.

Policijski službenik Brano Torović trenutno u Aktivu dobrovoljnih davalaca krvi policijske stanice Nevesinje ima najveći broj davanja, 21 davanje krvi.

Displaying IMG_9856.JPG


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: