Dodik sutra u Nevesinju na obilježavanju Mitrovdana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik sutra u Nevesinju na obilježavanju Mitrovdana

Izvor: rejting.info | Datum:07.11.2022.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće sutra u Nevesinju obilježavanju 30. godišnjice prve mitrovdanske bitake koje predstavlja simbol odbrane Hercegovine i Republike Srpske u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, najavljeno je iz opštine Nevesinje.

Dodik će u 11.00 časova prisustvovati polaganju vijenaca kod Spomenika slobode i Spomenika Novici Gušiću, zatim u 11:30 na pomenu poginulim borcima /Spomen soba/ i u 12:00 časova na Mitrovdanskoj akademiji /Dom kulture „Nebojša Glogovac“/.

Nakon toga Dodik će u 13. 00 časova prisustvovati zvaničnom otvaranju rehabilitovanog magistralnog puta Nevesinje-Mostar zakazanom na lokaciji Bišina.


Projektom rehabilitacije koji je finansiralo Javno preduzeće „Putevi RS“ urađeno je potpuno presvlačenje saobraćajnice novim asfaltom na dionici Nevesinje – Bakračuša dugoj 10,7 kilometara.Topportal

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: