U Nevesinju jedno ili više nepoznatih lica provalilo u trgovački objekat | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Nevesinju jedno ili više nepoznatih lica provalilo u trgovački objekat

Izvor: Herceg RTV | Datum:10.11.2022.

Na području Policijske uprave Trebinje, 09.11.2022. godine evidentirana su tri krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.


Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno maloljetno lice uputilo riječi prijetnje po život i tijelo drugog maloljetnog lica.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“. Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica provalilo u jedan trgovački objekat u kome je otuđena neutvrđena količina robe. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“. Policijskoj stanici Nevesinje 08. novembra 2022. godine, prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica provalilo u jednu porodičnu kuću, kojom prilikom je otuđen jedan pištolj i određena količina zlatnog nakita.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: