NEVESINJSKI OSNOVCI DOBILI NOVO IGRALIŠTE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NEVESINJSKI OSNOVCI DOBILI NOVO IGRALIŠTE

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:11.11.2022.

Igralište kod Osnovne škole "Risto Proroković" od danas je u novom ruhu na radost učenika i nastavnika. Izgradnju novog sportskog terena i rješavanje oborinske kanalizacije finansira Opština Nevesinje iz donatorskih sredstava Vlade Srbije. Projekat je vrijedan oko 50.000 KM. I područna škola u Kifinom Selu uskoro će dobiti sportsko igralište.

Direktorica OŠ "Risto Proroković" Mara Šaran izrazila je zadovoljstvo što će učenici dobiti mnogo bolje uslove za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja. Zahvalila se lokalnoj upravi koja je prepoznala potrebe učenika matične škole, ali i područnih odjeljenja.

  –Briga o svakom djetetu i obezbjeđenje uslova za njihovo zdravo odrastanje treba biti naš stalni zadatak  ̶  poručila je Šaran.

Ona je dodala da je pripremljen i projekat izgradnje tribine i još jednog terena pored postojećeg igrališta kod zgrade Matične škole.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: