NTC sistem učenja i u Cerovcu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NTC sistem učenja i u Cerovcu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:26.11.2016.

Obrazovni centar “Cerovac” iz našeg grada i dr Ranko Rajović, autor NTC sistema učenja, potpisali su ugovor o saradnji, kojim je „Cerovac“ postao licencirana NTC ustanova.

dddddddddddd

Dr Ranko Rajović je ljekar specijalista, osnivač MENSE bivše Jugoslavije i redovni profesor na učiteljskom fakultetu u Ljubljani i Kranju.

NTC program je nastao kao rezultat dugogodišnjih istraživanja u oblasti razvoja kreativnog učenja i razmišljanja, a riječ je o specijalizovanom sistemu učenja namjenjenom roditeljima, djeci i nastavnom kadru u vrtićima i školama. NTC sistem učenja se već primenjuje u državama bivše Jugoslavije.

sssssssssss

U okviru gostovanja u Trebinju, dr Rajević je održao NTC seminar za učitelje, nastavnike i vaspitače, iz Obrazovnog centra Cerovac i Javne ustanove „Naša radost“ Trebinje, na temu razvoja sposobnosti za učenje i značaja rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti kod djece, tokom kojeg učesnici ovladavaju NTC tehnikama. kao i predavanje za roditelje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: