Višečlana porodica Bratić iz Bileće do kraja godine useliće u novi dom zahvaljujući humanitarnoj fondaciji ''Srbi za Srbe'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Višečlana porodica Bratić iz Bileće do kraja godine useliće u novi dom zahvaljujući humanitarnoj fondaciji ''Srbi za Srbe''

Izvor: Radio Bileća | Datum:01.12.2022.

Višečlana porodica Bratić iz Bileće do kraja godine useliće u novi dom zahvaljujući humanitarnoj fondaciji ,,Srbi za Srbe".

Predstavnici ove fondacije obišli su  gradilište i istakli da su izuzetno zadovoljni radovima, te da sve teče po planu.


,,Ukupna vrijednost radova je oko stotinu hiljada konvertibilnih maraka. Nedostaje još oko dvadeset hiljada, koje su potrebne za opremanje stambenog prostora, te pozivam humane ljude da pozovu naš humanitarni broj 17763" , rekao je predsjednik organizacije ,,Srbi za Srbe" Republike Srpske.


Članovi šestočlane porodice Bratić srećni su, jer se bliži dan kada će useliti u svoj novi dom. Zahvalni su humanitarnoj organizaciji ,,Srbi za Srbe", kao i svim humanim ljudima koji su pomogli da se ostvari njihova velika želja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: