Crvenom krstu Trebinje nagrada za najboljeg organizatora volontiranja u RS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crvenom krstu Trebinje nagrada za najboljeg organizatora volontiranja u RS

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:02.12.2016.

Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Trebinje pripala je nagrada za najboljeg organizatora volontiranja u RS za 2016. godinu, koju svake godine dodjeljuje Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport RS.

mladi-crvenog-krsta

Aleksandar Koprivica, sekretar Crvenog krsta Trebinje kaže da je riječ o najvećoj nagradi koju ova organizacija može dobiti.

„Ove godine smo imali mnogo aktivnosti u kojima su učestvovali naši volonteri, od spasilačkih akcija na planini Orjen, pružanja pomoći starima do promocija pozitivnih vrijednosti u Trebinju. Ministarstvo je prepoznalo naš trud i rad i otud ova nagrada, na koju smo ponosni, posebno jer su konkurisale i druge organizacije Crvenog krsta iz RS i brojne nevladine organizacije“, ističe Koprivica, dodajući da je u trebinjskom Crvenom krstu angažovano 60 volontera od kojih je trideset aktivno, dok ostali povremeno dolaze u zavisnosti od potreba.

Diplome za poseban doprinos razvoju volontiranja u Republici Srpskoj dobiće i trebinjski volonter Vedrana Skvarica i NVO “Sonata” iz Trebinja.

Nagrade i diplome, u ponedjeljak 5. decembra na Međunarodni dan volontera, nagrađenima će na prijemu u Banjaluci, uručiti ministar za porodicu, omladinu i sport RS Jasmina Davidović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: