Učiteljicu usmrtio automobil koji se sam pokrenuo | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Učiteljicu usmrtio automobil koji se sam pokrenuo

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Glas Srpske | Foto: Glas Srpske | Datum:17.02.2023.

Učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Banjaluci Marija Buzadžija (44) iz Banjaluke poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći kada ju je pregazio njen „opel“ koji se sam pokrenuo, a koji je prethodno bio upaljen, saznaje „Glas Srpske“.


 
Nezvanično, nesrećna žena je upalila automobil i potom izašla iz njega.

- Vozilo se pokrenulo i udarilo je - kaže naš sagovornik.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je do nesreće došlo oko sedam časova u ulici Radenka Lolića u banjalučkom naselju Pavlovac.

Nesreća se dogodila u blizini porodične kuće nastradale žene.

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka – saopšteno je iz tužilaštva.

Dodaju da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija tijela stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Radne kolege nastradale učiteljice su u šoku. Kažu da čekaju da bude obavljen uviđaj pa da odu da izjave saučešće članovima porodice.

Naglašavaju da je Marija bila majka troje djece i divna žena.

Roditelji učenika kojima je Buzadžija predavala kazali su da su u šoku, te da se je ona bila divan čovjek i pedagog, uvijek spremna za razgovor i saradnju.

Direktorica OŠ „Dositej Obradović“ Danijela Lolić rekla je za „Glas“ da  zbog tragedije koja se dogodila danas neće biti izvođenja nastave.

- Zbog specifične situacije, u saglasnosti sa Ministarstvom prosvjete i kulture RS dogovorili smo da danas otkažemo nastavu u obe smjene budući da je nastavnik biologije iz naše škole suprug stradale radnice  - rekla je Lolić i dodala da o detljima nesreće ne može govoriti.  


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: