Prikupljeno 118 paketića: Trebinjski srednjoškolci za djecu Kosova i Metohije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Prikupljeno 118 paketića: Trebinjski srednjoškolci za djecu Kosova i Metohije

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:16.12.2016.

U humanitarnoj akciji Savjeta učenika trebinjskog Centra srednjih škola pod nazivom „Jedan slatkiš jedno dijete“ prikupljeno je 118 novogodišnjih paketića za djecu sa Kosova i Metohije.

akcija2

Novčani dio donacija u iznosu od 550 KM – kako nam je potvrdila Anja Grubačić, predsjednik Savjeta učenika ove škole – biće uplaćen za liječenje osmogodišnje Elene Rakić iz Kosovske Mitrovice, čiji usporeni psihomotorni razvoj zahtijeva i treću transplantaciju matičnih ćelija na klinici u Kijevu.

Ona dodaje da su se u prethodnih desetak dana učenici trudili da prikupe što više slatkiša i igračaka kako bi i njihovi drugari sa Kosova osjetili novogodišnje čari.

Akcija je, ističe ona, naišla na dobar odziv naših sugrađana, ali i trebinjskih trgovačkih i ugostiteljskih radnji, koji su je podržali – kako donacijama tako i dozvolom da volonteri savjeta učenika pomoć prikupljaju u njihovim objektima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: