Fakultet za proizvodnju i menadžment proslavio krsnu slavu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Fakultet za proizvodnju i menadžment proslavio krsnu slavu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:16.12.2016.

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje danas je obilježio krsnu slavu – prepodobnog Jovana Damaskina, a ujedno i 21. godišnjicu postojanja.

fakultet

Ovo je dan kada se iznova postavljaju pitanja šta smo do sada uradili i kada se osvrnemo na ovu 21 godinu, uradili smo mnogo i možemo biti zadovoljni. Želimo da se zahvalimo svima koji su bili u toku proteklog perioda partneri našem fakultetu i time prepoznali značaj visokoškolskog obrazovanja“, rekao je Dušan Jokanović, dekan ove visokoškolske ustanove.

Sandra Ivanović, prorektor za studenska pitanja, kulturu, umjetnost i sport Univerziteta u Istočnom Sarajevu kaže da trebinjski Fakultet za proizvodnju i menadžment zajedno sa Akademijom likovnih umjetnosti predstavlja centar razvoja, nauke i umjetnosti u ovoj regiji.

faks-pm

„Svi studenti ovog kraja gravitiraju ka ovim fakultetima koji za nas imaju poseban značaj. Fakultet za proizvodnju menadžment jedan je od 17 fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i mi smo veoma ponosni na studente koji izađu sa ove obrazovne ustanove jer postaju odlični profesionalci“, istakla je Ivanović.

Ovu krsnu slavu fakultet je dočekao u ljepšem izdanju – zahvaljujući sredstvima Ministarstva za prostorno uređenje, ekologiju i razvoj RS, završeni su radovi na fasadi zgrade.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: