Mikrofin donirao sredstva za obrazovanje najmlađih | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mikrofin donirao sredstva za obrazovanje najmlađih

Izvor: HERCEG | Datum:01.04.2023.

Mikrokreditno društvo Mikrofin, dugogodišnji pružatelj podrške zajednici, nedavno je donirao sredstva za obrazovanje i razvoj najmlađih u BiH: ozvučenje i TV prijemnik za Dječiji vrtić Ljubinje, te preko 80 knjiga za Narodnu biblioteku Vladimir Gaćinović u Bileći.


Mikrokreditno društvo Mikrofin pruža podršku zajednici već 25 godina kroz različite donacije i sponzorstva. Jedan od glavnih fokusa Mikrofina je na najmlađima, te stoga često donira vrtićima, školama, domovima za nezbrinutu djecu i drugim ustanovama koje se bave njihovim razvojem i obrazovanjem. Upravo zato je Dječiji vrtić Ljubinje u opštini Ljubinje dobio pomoć u vidu ozvučenja i TV prijemnika.


Takođe, nedavno je Mikrofin donirao više od 80 knjiga Narodnoj biblioteci Vladimir Gaćinović u Bileći, kako bi se nagrađivali najbolji čitaoci, a ova ustanova je istakla kako su se obratili Mikrofinu jer su prepoznali probleme građana i sigurni da će im pomoći.


Nenad Kandić, šef filijale Trebinje, izjavio je da su ponosni što su u prilici da pomognu zajednici i podrže projekte koji se tiču razvoja i obrazovanja djece. „Velika je privilegija i zadovoljstvo što smo u mogućnosti ovom i sličnim donacijama da pružimo podršku tamo gdje je potrebna, s posebnim naglaskom na najmlađe kategorije."

U četvrt vijeka poslovanja, zaista smo nastojali da budemo aktivni učesnici zajednice u kojoj živimo, radimo i poslujemo.“ rekao je Kandić. Društveno odgovorno poslovanje je vrlo važno za Mikrofin i ove donacije su samo dio šireg programa društveno odgovornog poslovanja kojim se ovo društvo trudi pomoći u razvoju i napretku zajednice u kojoj posluju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: