KRSNU SLAVU OPŠTINI NEVESINJE I SABORNOM HRAMU ČESTITALI DODIK I CVIJANOVIĆEVA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KRSNU SLAVU OPŠTINI NEVESINJE I SABORNOM HRAMU ČESTITALI DODIK I CVIJANOVIĆEVA

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:25.05.2023.

Povodom Spasovdana krsne slave Opštine Nevesinje i Hrama Vaznesenja Gospodnjeg čestitke radnicima Opštinske uprave, načelniku, sveštenstvu i svim građanima Nevesinja uputili su predsjednik RS Milorad Dodik i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

„Želim da u skladu sa tradicijom i običajima proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik koji ima ulogu zaštite i spasenja, u zdravlju i blagostanju zajedno sa saradnicima, prijateljima i svim ljudima dobre volje. Zadovoljstvo mi je da Vam povodom praznovanja Spasovdana uputim najbolje želje za napredak i razvoj opštine“, poručio je Dodik.


Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željke Cvijanović naglasila je da joj je izuzetna čast da povodom obilježavanja krsne slave svim građanima opštine Nevesinje uputi svoje najiskrenije čestitke.

„Onoliko koliko je sveti dan Spasovdan poseban u duhovnoj i religijskoj tradiciji našeg naroda, toliko je Nevesinje strateško mjesto u svojoj otadžbini, još od trenutka kada se vinulo u simbol junaštva, i iz kojeg je izvorno korijenje naše hrabrosti prvi put zapucalo nevesinjskom puškom u junačkom, čestitom i pitomom nevesinjskom kraju, i zato ovim povodom punog srca Opštinskoj upravi i svim Nevesinjcima čestitam ovaj veliki praznik“, poručila je Cvijanović.


U ime Udruženja Nevesinjaca u Beogradu prazničnu čestitku Opštinskoj upravi i Crkvenoj opštini Nevesinje uputio je predsjednik Skupštine Udruženja Svetko Kovač.

„Želim da ovaj praznik proslavite u miru, slozi, bratskoj ljubavi, radosti i dobroj nadi da naše Nevesinje stalno napreduje i razvija se na zadovoljstvo svih njegovih građana“, naveo je Kovač.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: